Over ons

Auto Terlouw vroeger.. 

In 1991 startte dhr. A. Terlouw aan het Raam in Gouda zijn Autobedrijf. Als Lada dealer was Auto Terlouw altijd al een beetje een vreemde eend in de bijt. Met een showroom voor wel 5(!) auto’s en met 2 man personeel wist het bedrijf al snel een goede naam en een trouwe klantenkring op te bouwen. 

Nadat het merk Lada zich terugtrok van de Nederlandse markt werd Auto Terlouw KIA dealer, een merk met grote ambities, maar op dat moment nog vrij onbekend op de Nederlandse markt. Die ambities werden waar gemaakt en het merk groeide gestaag. Helaas groeide de druk en regelgeving vanuit de importeur net zo hard mee. Daarom nam Auto Terlouw na 4 jaar afscheid van het KIA dealerschap.   

Hierna ging Auto Terlouw zich volledig richten op de occasionverkoop en onderhoud aan alle merken auto’s. Het pand werd al snel te klein en in 2001 werden de panden achter Auto Terlouw erbij gekocht. Zo was er nu ruimte voor een grote showroom. Het bedrijf bleef echter groeien. Omdat de vergunning om de panden af te breken  en hier nieuw te bouwen uitbleef, besloot dhr. Terlouw uiteindelijk om de Goudse locatie te verkopen.   


Auto Terlouw nu.. 
Op het bedrijvenpark Gouwepark werd in 2010 een spiksplinternieuw en ultramodern pand gerealiseerd. Auto Terlouw sloot zich aan bij Bosch Car Service, een netwerk van een van de grootste auto-onderdelenleveranciers ter wereld. Via deze organisatie krijgen de inmiddels 7 medewerkers o.a. training in het onderhoud aan alle merken auto’s en updates van de nieuwste software en vervangingsonderdelen. 

In de schitterende showroom vindt u een riant aanbod aan betrouwbare occasions in verschillende prijsklasses. Staat wat u zoekt er niet bij? Wij gaan voor u op zoek: Wij leveren elke gewenste occasion!In de ultramoderne werkplaats, voorzien van de modernste apparatuur,komen niet alleen auto’s die hier verkocht zijn. Steeds meer mensen weten de werkplaats te vinden. 

Dhr. A. Terlouw en zijn team werken laagdrempelig en voerende APK  en het onderhoud uit aan alle merken auto’s. Kortom, Auto Terlouw, een ultramodern bedrijf maar nog met ouderwetse service!

Neem contact met ons op